Black Panther EXTREME Shot (80ml)

219 rsd2.628 rsd

Dostupnost: Na stanju

Black Panther Extreme Shot je novi, dodatak ishrani koji se koristi pre treninga kako bi se poboljšali parametri treninga i postigla maksimalna efikasnost (pogodan za izgradnju takozvane suve mišićne mase). Sadrži stimulanse poput kofeina i tirozina, kao i visoke količine citrulina i beta-alanina. Citrulin pomaže u uklanjanju metabolita nastalih tokom intenzivnog vežbanja i povećava proizvodnju azot-monoksida, što dovodi do proširenja krvnih sudova i bolje opskrbe kiseonikom mišića. Beta-alanin produžava izdržljivost mišića, dok fenilalanin i tirozin podstiču stimulaciju tela i metabolizamFosfor doprinosi energetskom metabolizmuKofein je popularni stimulans koji odlaže umor. Black Panther Extreme Shot je pogodan za osobe koje se posvećuju treningu i dobro podnose stimulanse. Doza je polovina shot-a (40 ml) pre treninga.

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,

Opis

Zašto Black Panther EXTREME Shot?

Black Panther EKSTREME Shot je višekomponentni preparat posebno preporučen za upotrebu pre treninga snage i izdržljivosti, pogodan za izgradnju takozvane suve mišićne mase.

Preparat sadrži aminokiseline, vitamine i minerale. Potrošnja kreatina povećava fizičke performanse tokom kratkotrajnih, ponavljajućih vežbi visokog intenziteta. Beta-alanin odlaganjem pojave umora omogućava vam da produžite vreme treninga. Kofein pomaže da se poveća izdržljivost i fizička efikasnost tokom vežbanja. Pantotenska kiselina pomaže u održavanju mentalnih performansi na ispravnom nivou.

Kome je namenjen:

  • Osobama koje su izložene dugotrajnom naporu
  • Sportistima i takmičarima
  • Svima kojima je potrebna dodatna doza energije

Način upotrebe: ½ bočice (40 ml) uzeti pre treninga. Dobro promućkati pre  upotrebe.

Black Panther Extreme Shot je novi, dodatak ishrani koji se koristi pre treninga kako bi se poboljšali parametri treninga i postigla maksimalna efikasnost. Sadrži stimulanse poput kofeina i tirozina, kao i visoke količine citrulina i beta-alanina. Citrulin pomaže u uklanjanju metabolita nastalih tokom intenzivnog vežbanja i povećava proizvodnju azot-monoksida, što dovodi do proširenja krvnih sudova i bolje opskrbe kiseonikom mišića. Beta-alanin produžava izdržljivost mišića, dok fenilalanin i tirozin podstiču stimulaciju tela i metabolizam. Fosfor doprinosi energetskom metabolizmu. Kofein je popularni stimulans koji odlaže umor. Black Panther Extreme Shot je pogodan za osobe koje se posvećuju treningu i dobro podnose stimulanse. Doza je polovina shot-a pre treninga.

Dodatne informacije

Količina:

1 komad, 12 komada

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Black Panther EXTREME Shot (80ml)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *