Vita C Shot 2000mg (100ml)

159 rsd1.908 rsd

Dostupnost: Na stanju
 • Štiti imuni sistem
 • Maksimalni sadržaj vitamina C
 • Održava pravilno funkcionisanje nervnog sistema
 • Tečan oblik koji se najbrže apsorbuje u telu
 • Podiže nivo energije tokom dana
 • Pomaže u proizvodnji kolagena
 • Pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa
 • Umanjuje pojavu umora i zamora
Tabela nutritivnih vrednosti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznaka:

Opis

ZAŠTO VITA C SHOT?

Vita C 2000 Shot je napitak sa maksimalnim sadržajem vitamina C  (do 1000 mg u jednoj porciji – ½ bočice) koji  pomaže u proizvodnji kolagena, obezbeđuje pravilno funkcionisanje krvnih sudova, kostiju, hrskavice, desni, kože i zuba.

Doprinosi održavanju optimalnog nivoa energije, i pravilnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, te pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Vitamin C igra značajnu ulogu u optimalnom funkcionisanju ljudskog tela.  Takođe je bitan tokom treninga jer znatno umanjuje pojavu umora i zamora mišića, i pomaže u održavanju pravilnog rada imunog sistema tokom i nakon intenzivnog vežbanja. 

Jedan shot je dovoljan za dva dana, a njegovo praktično pakovanje omogućava da ga uvek imate pri ruci!

Kome je namenjen?

 • Svima koji brinu o svom zdravlju
 • Osobama sa nedostatkom vitamina C u dnevnoj ishrani
 • Profesionalnim sportistima i takmičarima
 • Rekreativcima kojima je potrebna veća doza energije

Način upotrebe: 1/2 bočice 1000mg vitamina C (50 ml) dnevno. 

Sastojci: voda, vitamin C (L-askorbinska kiselina, Natrijum-L-askorbat), arome, kiselina: limunska  kiselina, zaslađivači: acesulfam Ki sukraloza, konzervans: sorbinska kiselina.  

Bilo da ste profesionalni sportista ili samo želite da obezbedite sebi dnevnu dozu zdravlja, Activlab nudi prvoklasne proizvode posebno kreirane u saradnji sa Vama – kako bi osigurali da u svoje telo unosite samo najkvalitetnije sastojke koji su vam zaista potrebni.

  Vitamin C se nalazi na listi vitamina i minerala koji se mogu koristiti u proizvodnji dodataka  ishrani iz Priloga br. 23., a L-askorbinska kiselina i natrijum-L-askorbat na listi supstanci koje se mogu  koristiti kao izvori vitamina C u proizvodnji dodataka ishrani iz Priloga br 24. Pravilnika o zdravstvenoj  ispravnosti dijetetskih proizvoda (,,SI. Glasnik RS” br. 45/2010, 27/2011, 50/2012, 21/2015, 75/2015 i  7/2017). Količina vitamina C u preporučenoj dnevnoj dozi od 50ml proizvoda nije veća od maksimalno  dozvoljene količine u dnevnoj dozi dodatka ishrani za odrasle iz Priloga br. 25. navedenog pravilnika.  

 Na osnovu dostavljenih specifikacija čistoća svih navedenih sastojaka odgovara zahtevima  posebnih propisa o kvalitetu odgovarajućih namirnica, propisa o kvalitetu aditiva, zahtevima Food  Chemicals Codex-a, nacionalne ili evropske farmakopeje.

 

Pogledaj celokupnu ponudu ->

Dodatne informacije

Količina:

1 komad, 12 komada

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vita C Shot 2000mg (100ml)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *