Thermo Shape Pro (60 kapsula)

1.990 rsd

Dostupnost: Na stanju

KLJUČNE PREDNOSTI:

  • Izuzetno moćan saveznik u topljenju viška kilograma
  • Idealan i za muškarce i za žene
  • Povećava proizvodnju toplote – termogeneza
  • Reguliše metabolizam
  • Podiže nivo energije tokom treninga, i tokom dana
  • Poboljšava koncentraciju i budnost
  • Podstiče varenje i bolju probavu
Tabela nutritivnih vrednosti
Šifra proizvoda: 5 907368 835679 Kategorija:

Opis

ZAŠTO THERMO SHAPE PRO?

Thermo Shape Pro je isključivo posvećen ljudima koji se bore sa telesnom težinom. Ekstrakti biljaka koje su pokazale izuzetne rezultate i dodatak kofeina efikasno podržavaju telo u borbi protiv viška masnoće u telu. Thermo Shape Pro će vam pomoći da dovedete svoju liniju do savršenstva!

Ekstrakt gorke pomorandže – sadrži sinefrin – koji pojačava proizvodnju toplote u telu

Ekstrakt indijske koprive – njena lekovita svojstva dolaze iz forskolina, koji pomaže u regulaciji razgradnje masti i podržava kontrolu težine

Ekstrakt kambodžanske garsinije – je bogat izvor hidroksicitrinske kiseline (HCA) čije su glavne karakteristike ubrzanje sagorevanja masti, smanjenje holesterola i smanjenje osećaja gladi

Ekstrakt zelene kafe – zahvaljujući sadržaju hlorogenične kiseline, smanjuje formiranje bolesti koje izazivaju slobodni radikali. Sadži prirodni kofein u sebi.

Ekstrakt kajen bibera – sadrži kapsaicin, koji podstiče stvaranje želudačnih sokova, što ima za rezultat bolje varenje i bolju probavu

Kome je namenjen?

  • Osobama koje rade na gubitku težine
  • Osobama koje žele da ubrzaju metabolizam i podignu nivo energije tokom dana
Kada koristiti?
  •       Ujutro na prazan stomak ili 30min pre treninga

Način upotrebe:  1-2 kapsule dnevno. 

Sastojci: suvi ekstrakt ploda gorke pomorandže, kofein, suvi ekstrakt korena indijskog koleusa, suvi  ekstrakt ploda garsinije, suvi ekstrakt zrna zelene kafe, suvi ekstrakt ploda ljute paprike, alfa-lipoinska  kiselina, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, nikotinamid, kalcijum-D-pantotenat, piridoksin hidrohlorid, D-biotin, pteroilmonoglutaminska kiselina, cijanokobalamin).

Kofein je purinski alkaloid koji deluje kao stimulator centralnog nervnog sistema, povećava  koncentraciju i budnost, smanjuje zamor i apetit. Prema mišljenju Evropskog tela za bezbednost hrane (EFSA) iz 2015 godine, pojedinačna doza do 200mg i dnevna doza do 400mg  kofeina se smatraju bezbednim za odraslu populaciju izuzev trudnica i dojilja.

Preporučena dnevna doza od 1 kapsule preparata sadrži 100mg kofeina.  

Plod gorke pomorandže (Citrus aurantium) se  koristi za smanjenje apetita i kod dispeptičkih problema u dnevnoj dozi 4-6g osušene kore, 2-3g tinkture i 1-2 g ekstrakta (Nemačka E komisija). Ređe se koristi kao ekspektorans, laksans, tonik i diuretik.

Dnevna doza od 1 kapsule proizvoda sadrži 100 mg suvog ekstrakta ploda gorke pomorandže  standardizovanog na 6% sinefrina.  

Koren koleusa (Coleus forskholii) glavni sastojak  je lambdanski diterpen forskolin. Forskolin aktivira enzim adenil ciklazu i povećava nivo cikličnog  adenozin monofosfata (cAMP) koji je značajan u ćelijskom odgovoru na hormone i druge ekstracelularne  signale. 

Dnevna doza od 1 kapsule preparata sadrzo 50mg suvog ekstrakta korena koleusa koji sadrži l  mg forskolina. 

Plod garsinije (Garcinia cambogia) se koristi kao voće u ishrani, kao i u tradicionalnoj medicini  u južnoj Aziji i na Tajlandu. Glavni fizioloski aktivan sastojak kore ploda je hidroksilimunska kiselina. 

Dnevna doza od 1-3 kapsule proizvoda sadrži 55-165mg suvog ekstrakta zrna zelene kafe  standardizovanog na 50% hlorogenih kiselina.  

Plod ljute paprike (Capsicum annum) se koristi kao namirnica i začin u ishrani. Glavni sastojci  su alkaloidi (kapsaicinoidi), karotenoidi. Jedan je od bogatijih izvora vitamina C, mineralnih materija i  organskih kiselina. Terapijske indikacije su: bolni spazmi mišića u predelu ramena, vrata i leđa kod  odraslih i dece, artritis, reumatizam.

Preporučena dnevna doza od 1 kapsule proizvoda sadrži 50mg suvog ekstrakta ploda  kajenske paprike koji sadrži 5mg kapsaicina.  

Plod crnog bibera (Piper nigrum) sadrži etarsko ulje (1,2-2,6%), kisele amide (piperin, piperilin,  piperolein Ai B, kumaperine), polisaharide (45%) i masno ulje (10%).

Stimuliše termalne receptore i povećava sekreciju salive i gastrične mukoze, ima antimikrobni efekat,  povećava prokrvljenost i apsorpciju i može da utiče na metabolizam u jetri.

Dnevna doza od 1 kapsule  proizvoda sadrži 5,3mg suvog ekstrakta ploda crnog bibera koji sadrži 5mg piperina.  

 

Pogledaj celokupnu ponudu ->

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Thermo Shape Pro (60 kapsula)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *