Mass Up (3000g)

3.990 rsd

Dostupnost: Nema na stanju

 

  • Protein surutke, ugljeni hidrati, kreatin i taurin u svakoj porciji
  • Brza i efikasna izgradnja mišićne mase
  • Brza apsorpcija
  • Ne opterećuje sistem za varenje
  • Lako se rastvara u vodi
  • Ukusi koji nikada ne dosade
  • Bez aspartama!
Tabela nutritivnih vrednosti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

MASS UP je savršen gainer za:

 •       sportiste i rekreativce koji žele da efikasno izgrade kvalitetnu mišićnu masu
 •       osobe koje se bore sa brzim metabolizmom
 •       osobe koje praktikuju sportove izdržljivosti jer podiže kalorijsku vrednost ishrane

Sadrži :

Koncentrat proteina surutke – jedan od najboljih izvora proteina koji postoji za fizički aktivne osobe, koji se brzo apsorbuje, sa visokim sadržajem leucina, koji snažno stimuliše sintezu proteina u mišićima. Koncentrat proteina surutke karakteriše visoka biološka vrednost i veliki udeo esencijalnih aminokiselina.

Taurin – organska hemijska supstanca iz grupe biogenih aminokiselina koja se javlja u životinjskim tkivima. U ljudskom telu, javlja se u slobodnom stanju, i čini 1/1000 telesne težine. U pitanju je visok sadržaj za ne-proteinsku aminokiselinu, zbog čega taurin ima značajnu ulogu u regulaciji velikog broja funkcija u telu – unapređuje metabolizam masti, štiti od razvoja dijabetesa. Pored toga, taurin pomaže transportu još jedne bitne aminokiseline – kreatina.

Kreatin – najjači legalni anabolik, bitna komponenta mišićnog tkiva i igra osnovnu ulogu u hemijskim promenama koje dovode do mišićnih kontrakcija. Upotreba kreatina pre treninga pomaže u razvoju čiste mišićne mase, kao i u unapređenju kognitivnih funkcija. Kreatin u formi monohidrata je supstanca koja je više puta testirana sa dokazanom efikasnošću i najvišim sadržajem bioaktivnih supstanci.

Preporučeni način upotrebe Mass Up gainera:

Rastvorite 100 grama proizvoda (4 ravne merice) u 300-350 ml vode ili mleka. Koristiti jednom dnevno, najbolje između obroka ili odmah nakon vežbanja.

Sastojci: maltodekstrin, koncentrat proteina surutke (iz mleka), kreatin monohidrat, taurin, arome, maslac u prahu, boje: karamel amonijačni i karoteni, zgušnjivač: ksantan guma, zaslađivači: sukraloza i acesulfam K.

Suplement koji vas zasigurno vodi ka cilju

Brz tempo života i količina obaveza koje imamo čine naš put ka ciljevima mnogo kompleksnijim. Srećom, nedostatak vremena više ne mora da znači odustajanje od vašeg tela iz snova – Mass Up stiže u pomoć, proizvod koji sadrži koncentrat proteina surutke, optimalnu kombinaciju složenih i prostih ugljenih hidrata, kreatin i taurin. Ovaj visokokvalitetan suplement je kreiran za one koji žele da dobiju kvalitetnu mišićnu masu, koji se bave sportovima izdržljivosti i one koji se bore sa brzim metabolizmom koji sprečava razvoj mišićnog tkiva. Recept proizvoda Mass Up je sada poboljšan i dolazi u nekoliko popularnih ukusa – čokolada, jagoda, vanila, breskva, slana karamela i mlečni kolačić.

Mass Up je jedan obrok, sa velikim brojem prednosti

Izgradnja mišićne mase je dugotrajan proces koji zahteva redovnost i upornost – tu nema prečica. Suplementi sa visokim sadržajem ugljenih hidrata daju pravu dozu lako svarljivih proteina i optimalnu kombinaciju ugljenih hidrata, što zajedno daje efikasnu podršku razvoja i regeneracije mišića. Mass Up u obliku tečnih obroka ne opterećuje sistem za varenje, a predstavlja visoko kvalitetni proteinski suplement sa taurinom i kreatinom. Zvuči dobro?

 

Dodatne informacije

Ukusi

Chocolate, Peach, Vanilla, Fudge Milk, Salted Caramel

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mass Up (3000g)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *